Nieuws

Skûtsje Redbad Jaarverslag 2016

Klik links op de afbeelding, of op de lees verder, om het jaarverslag van Skûtsje Redbad te downloaden en te lezen. Wij danken alle sponsoren voor het vertrouwen in ons team!

Zo vader, zo zoon

Wietse Bandstra, als kleine jongen jaagde hij mee aan het schip van zijn vader tijdens de strontrace, en zei hij: “ea haw ik myn eigen skip” Nu…. Op leeftijd, 31 jaar, is het eindelijk zover en vertelt hij hierover aan zeilhelden.

Wietse Bandstra naar IFKS met eigen skûtsje Redbad

IFKS-schipper Wietse Bandstra komt het komende skûtsje-seizoen uit voor de stad Workum. Workum, bekend van onder meer de Beurtveer, Strontrace en het Jopie Huisman Museum, volgt in een reeks van meerdere Friese plaatsen die een IFKS-skûtsje omarmen. Bandstra gaat aan de wedstrijden deelnemen met het skûtsje Redbad, dat in het voorjaar van 2015 is overgenomen van Willem Timmer uit Sneek.

Onthulling zeilteken Skûtsje Redbad

Met gepaste trots presenteren wij u ons nieuwe zeilteken! Met dank aan o.a. Piter Anema en de rest van de bemanning van Skûtsje Redbad voor het ontwerp

Warkum dit jier mei eigen skûtsje yn de IFKS

Warkum docht dit jier mei in eigen skûtsje mei oan de IFKS. Skipper Wietse Bandstra hat ferline jier it skûtsje Redbad oernaam fan Willem Timmer út Snits. Bandstra fart al fiif jier as IFKS-skipper, mar dan mei in hierd skip.